Meet and Greet with the Spikers

Ook altijd al willen weten welke hobby’s de Spikermuzikanten er naast de muziek op na houden? Of hoe de band er 15 jaar geleden uit zag? Of hoe de besbassist er als baby uitzag? Dit kan nu tijdens het Midwinterconcert dat het thema ‘Meet and Greet’ mee heeft gekregen.

Zaterdagavond 26 januari 2013 houdt de Spijkerpakkenband uit Opsterland e.o. in de Mande, Tsjerkewal 20 te Bakkeveen, haar jaarlijks Midwinterconcert. Dit concert is ieder jaar weer bijzonder, laagdrempelig en extra leuk omdat een deel van het publiek bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. Hierdoor ontstaat een sfeer die door alle bezoekers altijd zeer gewaardeerd wordt. Dit keer staat in het teken van meet and greet: meet and greet met de bandleden, maar ook wordt deze avond Erik Janssen, de nieuwe dirigent van de Spikers, officieel aan het publiek gepresenteerd.

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden, [email protected] of aan de kassa, maar vol is vol.

www.spijkerpakkenband.com

 

Geplaatst in: Algemeen, Spijkerpakken Band

Geef een reactie