Hotel Restaurant De Stripe: Maaltijdservice

Vanaf 1 februari 2013 zal hotel & restaurant de Stripe beginnen met een maaltijdservice. Het is dan mogelijk om een tot zes dagen in de week een warme maaltijd bij u thuis bezorgd te krijgen. Deze maaltijd wordt tussen 11.30 uur en 12.30 uur bij u thuis bezorgd en de kosten hiervoor bedragen slechts €8,- inclusief een dessert.logo_stripe

Het keukenteam van de Stripe bereidt uw maaltijd, op ambachtelijke wijze, nog dezelfde ochtend in de keuken van ons restaurant. Hiervoor worden uitsluitend verse ingrediënten gebruikt.

De maaltijd wordt gebracht in een speciale thermosbox die uw eten ten minste 2,5 uur lekker warm houd. Binnenin zit een porseleinen bord welke u eruit kunt tillen om van te eten.

U ontvangt elke week het menu voor de week erna. U kunt aangeven of u gerechten of ingrediënten niet mag of lust en wij zullen dan voor een goed alternatief zorgen. In de loop van de week halen wij het menu weer op.

Heeft u specifieke allergieën of dieetwensen? Graag overleggen wij met u welke mogelijkheden er zijn.

Heeft u interesse, of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op en wij verstrekken graag alle verdere informatie.

Vriendelijke groet,

Familie de Vries
Hotel & Restaurant de Stripe

0516-541215
[email protected]
www.destripe.nl

Geplaatst in: De Stripe

Geef een reactie