Wandelen door het kerstverhaal

Op kerstavond (maandag 24 december) hebben gemeenteleden van  Gereformeerde Kerk De Mande een kerstwandeltocht georganiseerd. De tocht voerde langs verschillende historische plekken in Bakkeveen waarmee in totaliteit het Kerstverhaal werd uitgebeeld.

De Kerstwandeling begon tussen 19 en 19:30 uur met ontvangst in de kerk. De totale wandeling duurde ongeveer één uur. Na de wandeling  kon er koffie en thee worden gedronken. Daarna was er gelegenheid de Kerstnachtdienst bij te wonen.

Deze primeur was meteen een doorslaand succes: maar liefst bijna 200 wandelaars volgden het Kerstverhaal.

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

2 reacties op “Wandelen door het kerstverhaal

  1. Riny Bouma-Doornbos zegt:

    Prachtige foto’s ! Bedankt Jan!

  2. Riny Bouma-Doornbos zegt:

    Prachtige foto’s, bedankt Jan!

Geef een reactie