Varkenshouderij en Kidsvilla voor KWF Kankerbestrijding

Tijdens de kerstmarkt in Bakkeveen hebben varkenshouders uit Bakkeveen en Een-West in samenwerking met de BSO Kidsvilla uit Bakkeveen geld ingezameld voor de KWF Kankerbestrijding.

Dankzij de vrijgevigheid van veel Bakkeveensters, maar ook mensen uit de omliggende dorpen hebben we tijdens de kerstmarkt maar liefst € 360,– opgehaald.

Op 5 en 6 juni 2013 beklimmen 216 fietsers en runners uit de veehouderij zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker. De BIG Challenge-fietsers/runners maken deel uit van 8.000 fietsers die die dagen deelnemen aan Alpe d’HuZes, www.opgevenisgeenoptie.nl

Tom Geijsel uit Een-West is één van de deelnemers uit de varkenshouderij. Hij zal dus op 5 en 6 juni deze uitdaging aangaan voor de KWF Kankerbestrijding. Iedereen die meedoet aan de Alp d’HuZes  wordt gevraagd om minimaal € 5000,– bijelkaar te halen.

Heeft u ons niet getroffen op de kerstmarkt, maar wilt u Tom wel graag sponseren, dan kan dit. Binnenkort kunt u op de site www.bigchallenge2013.nl onder de naam Tom Geijsel doneren.

De volgende actie is tijdens de Landbouwbeurs in Assen.

Tom en Marlieke Geijsel en Anita Broeders (Mandefild, Bakkeveen)

Geplaatst in: Kerstmarkt

Geef een reactie