Weer weer in Bakkeveen

Sinds vanmiddag (5 december) werkt het weerstation Bakkeveen weer. Er is dus weer weer. Het station in de bebouwde kom moet nog worden aangepast. Ook krijgt Piet Paulusma sinds vandaag weer 4x per dag de actuele weergegevens van Bakkeveen doorgestuurd. Dus nog net op tijd voor de aanstormde kou van dit weekend.

Zoals je zult zien is de weerpagina nog hetzelfde als bij de oude site. Hopelijk vinden we de komende maanden de tijd dit aan te passen (of niet).

Wat nog moet is de actuele temperatuur rechtsboven op de openingspagina te plaatsen. Je kunt nu klikken op de link er vlak onder. Het is wel leuk te ervaren dat er inmiddels vele verzoeken binnen zijn gekomen met de vraag waar het weer bleef. Dus nu terug.

Daarnaast is de inhoud van de site nog niet overal goed, dat is ook al door een aantal (vaste) bezoekers gemeld. De inhoud is automatisch vanuit de oude site overgezet, maar dat is blijkbaar niet overal goed gegaan. De bouwer van de site moet hier nog mee aan de slag. Het wordt irritant dat slechts een kort stukje van de agenda wordt weergegeven. Ook zijn er pagina’s waarbij nog een inlogcode noodzakelijk is. Dat moet ook nog worden aangepast.

 

 

 

Geplaatst in: Weer

Geef een reactie