SDM haalt € 3352,10 op voor CliniClowns !

Gedurende week 50 heeft Sport- en dansschool SDM haar jaarlijkse benefietactie georganiseerd, met als streven zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar heeft SDM aandacht gevraagd voor Stichting CliniClowns. Deze stichting helpt kinderen om gewoon weer even kind te zijn. Zo verzorgen ze veel leuke activiteiten, waardoor kinderen tijdens een moeilijke tijd, toch nog kunnen spelen en plezier kunnen beleven.

Een ondergeschikt doel van deze benefietactie was een stukje bewustwording van ‘iets voor een ander doen’. Tijdens de benefietactie werden er op de diverse locaties kijklessen georganiseerd. De week werd afgesloten met een benefietshow in Kruisweg Marum op zaterdag 15 december.

Door ondere andere de organisatie van een loterij, het entreegeld, de verkoop van TOET-knuffelsberen en diverse donaties tijdens de kijklessen, hebben de dansers met zijn allen €3.352,10 weten op te halen. Een ambassadeur van de CliniClowns kwam op het einde van de dag de cheque in ontvangst nemen. De ambassadeur was zeer onder de indruk van de benefietactie die de sport- en dansschool heeft georganiseerd.

SDM bedankt iedereen die -op wat voor manier dan ook- een bijdrage heeft geleverd!

Geplaatst in: Sportverenigingen

1 reactie op “SDM haalt € 3352,10 op voor CliniClowns !

  1. Marianne zegt:

    Geweldige prestatie!!

Geef een reactie