Een start voor Dunsan?

Dinsdag 19 november heeft Plaatselijk Belang ingesproken bij de commissievergadering Mienskip. Tijdens deze vergadering werd Vitaal Opsterland besproken waarin voor Bakkeveeen een slecht scenario wordt geschetst. Tevoren heeft Plaatselijk Belang alle fracties persoonlijk benaderd en daarna nog een brief gestuurd. Doel van deze acties : voorkomen dat de scenarionotitie voor Bakkeveen werd vastgesteld. Dit is gelukt. De commissie heeft besloten de scenarionotitie voor kennisgeving aan te nemen en bij de eindnotitie ( pas na januari 2013) per dorp maatwerk te leveren.

Wethouder Piet van Dijk deed duidelijke uitspraken over Bakkeveen: Bakkeveen is een probleem, daar moet wat gebeuren. In december staan de grote projecten,waaronder Dunsan op de agenda . De wethouder gaat op zeer korte termijn met Plaatselijk Belang en Dunsancommissie in gesprek.

Ideeën en investeerders zijn welkom!

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie