Melding onderhoudsklachten voor gemeentebedrijf

Ieder jaar heeft Plaatselijk Belang een gesprek met het gemeentebedrijf over het onderhoud van wegen, plantsoenen, waterhuishouding etc. N.a.v deze bespreking worden er afspraken gemaakt. Vorig jaar hebben veel Bakkeveensters melding gemaakt van slecht onderhoud en gebreken waarvoor de gemeente verantwoordelijk is.  Ook nu weer vragen wij u ons te melden wat u tegenkomt in het dorp . Meldingen kunnen tot 19 september worden gedaan. Telnr. Lucas Olthof 542532, Emy Hoogenboom 541446

Verslag volgt in de Slúswachter van oktober.

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

1 reactie op “Melding onderhoudsklachten voor gemeentebedrijf

  1. gjt zegt:

    Het voetpad aan de Weverswal ligt er al jaren belabberd bij.
    Bovendien groeit het gras bijna tot boven de trottoirband.
    Dit vraagt om een opknapbeurt.

Geef een reactie