Buurtvereniging De Bosk viert Burendag met Survival

Ook dit jaar deed Buurtvereniging De Bosk weer mee aan Burendag. Werd men vorig jaar vermaakt met High Land Games, dit jaar moest er hard gewerkt worden tijdens een Survivalrun. De Bosk heeft het geluk, dat in het bos naast de buurt een prachtig parcours is uitgezet door Survivalvereniging Bakkeveen. Buurtgenoten Johan en Greetje Scholte zijn zeer actief in deze vereniging en hadden speciaal voor deze dag een aantal mooie opdrachten bedacht. Geassisteerd door zoon Rick leidden zij alles in goede banen. Na afloop was iedereen zo enthousiast, dat een aantal er zelfs over dacht om zich als lid aan te melden bij deze steeds, in aantal leden, groeiende vereniging. Hieronder een impressie van deze weer zeer geslaagde dag.

Geplaatst in: De Bosk

Geef een reactie