Impressie Oldtimerdag van FOC

Voor de vijfde keer is op het terrein van Sligro (Drachten Azeven) het Dorpen Oldtimer Evenement gehouden. Op deze zaterdag 12 mei zijn daar diverse oude auto’s te bewonderen geweest. Deelnemers waren onder andere Klassiekerclub Fryslân, Morgan, Keverclub regio Fryslân, Keep them Rolling en diverse ander oldtimerclubs.

Het Oldtimer Evenement is een initiatief van een aantal werknemers van Sligro. Aangesloten bij de Fryske Oldtimer Club wilden ze graag eens een tocht starten vanaf hun bedrijf. Het evenement groeide uit tot een waar spektakel met vele oude auto’s, motoren, bromfietsen, legervoertuigen en tractoren. Voor dit jaar zijn er 265 aangemeld.

Vanaf 10.30 was de toertocht door de omgeving. Auto’s hebben een route van 40 kilometer aflegd, tractoren tuften 25 kilometer. De tussenstop was op het parkeerterrein van Plaza de Kolk in Bakkeveen.

Voor een impressie van de deelnemers op (met name) het terrein van Plaza de Kolk klik hier.
 

Geplaatst in: Evenementen, Oldtimernieuws

Geef een reactie