Dat doet hij anders nooit hoor….!!

Wij hadden verwacht dat we weleens overlast konden verwachten van rondhangende jeugd, maar dat gebeurt allerminst waarvoor onze complimenten.
Er is weleens een quad doorheen gereden, maar door hem vriendelijk te verzoeken dat niet meer te doen, is dat ook opgelost.
Toen ontdekten de hondenbezitters het terrein en stapten we regelmatig in de hondenpoep. Door de ingang af te sluiten en bordjes op te hangen ‘dit is geen hondenuitlaatplaats’ gaat dat nu ook goed.

Maar het volgende ‘probleem’ hadden we niet kunnen bedenken. Wie verzint het ook dat iemand zijn paard daar uitlaat!!

Afgelopen zondagmiddag is er voor de 2e maal iemand op zijn paard door ons survivaltrainingsgebied gelopen (wij gaan er vanuit dat het paard zichzelf niet uitlaat) en heeft de boel daar laten lopen. Het spoor is precies te volgen, om de ingang heen (want die is afgesloten), dwars door het bos, schijt onder een hindernis en loopt dan weer naar het ruiterpad. Geneert het paard zich en zoekt het een beschut plekje, of is het kwade opzet?

Mijn pake zei vroeger: 1x is toeval, 2x is opvallend, 3x is een patroon. Wij hopen dat het bij een ‘opvallende’ gebeurtenis blijft.
 

 

Johan en Greetje

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

Geef een reactie