Sluiting OBS it Foarwurk Siegerswoude: reunie 30 juni a.s.

Reünie OBS ‘t Foarwurk in Siegerswoude

Openbare basisschool ’t Foarwurk organiseert op zaterdag 30 juni 2012 een reünie. Van 14:00 tot 21:00 uur is iedereen welkom; van oud-leerlingen en -leerkrachten tot ouders van toen en andere belangstellenden.

Aanleiding voor deze reünie is de sluiting van OBS ‘t Foarwurk per 1 augustus 2012. Door de krimp voldoet ’t Foarwurk niet langer aan de landelijke ondergrens van 23 leerlingen.

’t Foarwurk verzorgt al sinds 1922 het openbaar basisonderwijs in Siegerswoude. Tijdens de reünie is er volop gelegenheid om herinneringen op te halen. De organisatie ontvangt graag anekdotes, gedichten, foto’s en andere aandenkens. Tijdens de reünie is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een koud en warm buffet.

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 juni. Dit kan via de website van OBS ’t Foarwurk. Hier vindt u ook alle aanvullende informatie. 

 

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

4 reacties op “Sluiting OBS it Foarwurk Siegerswoude: reunie 30 juni a.s.

 1. henny tiesema hoeksra zegt:

  jammer dat deze ook (mijn oude school) de deuren moet sluiten.

 2. Sofie zegt:

  Het is eigenlijk een afscheidsfeest,omdat we te weinig tijd hebben om een echte reünie te organiseren,we hopen wel dat veel mensen het horen en doorgeven aan andere belangstellenden ,zodat we op 30 juni samen afscheid kunnen nemen van deze klein maar fijne school.

 3. Appie zegt:

  Ik heb in de jaren ’50 op deze school gezeten. Heel goede herrinneringen. Eerst bij juffrouw de Roos “Jantsje” En later bij meester de Jong We mochten die tijd nog gestraft worden. Juffrouw had ons geregeld bij de oren. Ook meester kon je wel eens een behoorlijke tik geven. Als je het dan thuis vertelde, en je had werkelijk iets uitgehaald, kreeg je van vader ook nog een schop “onder de kont”
  Jammer dat de school weg moet. Appie IJbema

 4. Gerda Kensen foarwurk 10 siegerswoude zegt:

  Ja heel jammer dat de school dicht is. Ik wens de kopers een hele goede fijne gezegende tijd bij ons in siegerswoude waar het goed toeven is ! Hopelijk komen er toch weer kinderen in het gebouw. Ditmaal wonend en blijvend! Met vriendelijke groet, Gerda Kensen, foarwurk 10 siegerswoude. En kom vooral eens langs !

Geef een reactie