Poll: Wilders is schuldig aan mislukken Catshuis overleg

7 weken hebben VVD, CDA en PVV in het Catshuis overleg gevoerd om tot een pakket bezuinigingsmaatregelen te komen. Op het laatste moment haakte de PVV af.

Kun je het mislukken van dit Catshuisoverleg Wilders kwalijk nemen?

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.
Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

Over de laatste poll: Het sportevenement waar ik deze zomer het meest naar uitkijk is, hebben 62 bezoekers hun mening gegeven.

Het si duidelijk dat de meeste aandacht deze zomer uitgaat naar het EK voetbal, gevolgd door de Olympische zomerspelen in London.

Tour de France: 8%
Olympische Spelen: 20%
Wimbledon: 1%
EK voetbal: 53%
Ik hou niet van sport: 16%


 

Geplaatst in: Opmerkelijk

7 reacties op “Poll: Wilders is schuldig aan mislukken Catshuis overleg

 1. patrick zegt:

  Volgens mij is dit niet het platform voor een landelijke politieke discussie. Hou de poll aub bij lokale en/of luchtige overige onderwerpen.

 2. Johan zegt:

  Was het niet Rutte die in het begin van zijn regeringsperiode triomfantelijk zei (toen het gedoogakkord was gesloten), dat rechts Nederland zich de vingers bij kon aflikken? Zie hier het dieptrieste resultaat. Het zwartepieten in Den Haag is begonnen en ondertussen slaat de economische crisis verder toe in ons kikkerlandje …

 3. poll maker zegt:

  @Patrick. Voel je je een beetje ongemakkelijk bij deze poll Patrick? Ik probeer de polls wat te varieren en deze is wel mooi actueel. De volgende is mogelijk weer wat ‘luchtiger’.

 4. [email protected] zegt:

  Wilders heeft van af het begin een verkiezing stunt uit gevoerd.

 5. patrick zegt:

  @poll maker
  Omdat ik vind dat landelijke politiek niet thuishoort op een dorpswebsite, stel je me de vraag of ik me wellicht ongemakkelijk bij deze poll voel? Wat is jouw probleem eigenlijk?

 6. Luus zegt:

  Deze discussie zou een mooie poll voor de volgende keer kunnen worden. B.v. moet de poll lokaal blijven/ algemeen landelijk/ beide afgewisseld.

 7. poll maker zegt:

  @Luus
  Goed idee Luus. Doen we.

Geef een reactie