Lekker Fit bij de Oanrin

Komende weken zit de Oanrin in het groot project; ‘Lekker Fit’
Bij het project hoort een lesmethode, die het maken van gezonde keuzes benadrukt. Door de acht methodelessen leren de leerlingen op een plezierige manier meer over een gezonde leefstijl.
Naast deze lesmethode wordt lekker veel gesport, gezonde hapjes gemaakt en creatieve dingen gedaan die in het teken staan van het thema

Het groot project werd dinsdag feestelijk geopend door Anky Kerkstra, gevolgd met de ondertekening van de intentieverklaring.
Deze werd door Anky (namens het team), Tea (namens de ouders) en Demi (namens de leerlingen) getekend. Met het zetten van een handtekening gaven ze als vertegenwoordigers van verschillende geledingen aan dat ze vol gaan voor het slagen van het project.

Na het officiële gedeelte werd er een gezamenlijke work-out op het plein gedaan, gevolgd door het ‘Lekker Fit’ ontbijt in de klas.

’s Middags was er dansles voor groep 1/2, 3 en 4.

Woensdag kregen groep 3, 4 , 5/6 en 7/8 judoles.

Groep 5/6 begon met het kweken van een aantal eetbare plantjes in de eigen moestuin.

Groep 8 had een voetbaltoernooi in Gorredijk en daar haalden ze zo waar de beker binnen, ze werden eerste!

Donderdag werden de methodelessen gegeven en kregen de groepen korfballes.

De komende weken staan er nog veel meer leuke activiteiten op het programma, zoals bijvoorbeeld de voetbalclinic in SC Heerenveen, uitstapjes naar verschillende bedrijven en de sponsorloop.

Meer informatie is te vinden op http://www.oanrin.nl , onder het kopje agenda staat de complete agenda.
 

Geplaatst in: Voorzieningen

Geef een reactie