N.L.Doet bij de N.A.S

 Net als vorig jaar heeft de speeltuinvereniging van de N.A.S. weer subsidie aangevraagd en gekregen van N.L.Doet van het Oranjefonds ! Het is weer gelukt om ruim voldoende vrijwilligers op de been te brengen, en met behulp van een enorme John Deere en een antieke McCormick is het veld klaar gemaakt om ingezaaid te worden. Samen hebben we het volleybalveld opnieuw over de kop getrokken en van nieuw zand voorzien. De zandbak is aangevuld, en er komt binnen enkele dagen nog een nieuw speel toestel (wipkip) in de vorm van een auto; deze was helaas niet op tijd geleverd.

Ook hebben we al het bladafval verwijderd zodat we klaar zijn voor de lente en zomer !

Kortom, een zeer geslaagde dag om samen iets moois te maken van onze buurt voor de kinderen en voor onzelf !

Geplaatst in: 2012-gebeurtenissen

Geef een reactie