Feestelijke opening speelotheek

Donderdagmiddag 15 Maart was het dan zover de feestelijke opening van de Speelotheek zal plaats vinden. Voordat Adja de speelotheek opende had Franka nog even een klein voor woordje. Hier in vertelde Franka dat het best een lange weg was geweest voor dat ze eindelijk op deze locatie konden plaats nemen. De speelotheek bestaat al jaren in Bakkeveen eerst hebben ze jaren in de openbare school de Oanrin gezeten toen jaren in de christelijke school Betrouwen Maar beide locatie gingen verbouwen en was er voor de speelotheek geen ruimte meer dus op zoek na een nieuwe ruimte . Dit was moeilijker dan gedacht werd . Gelukkig konden ze voor een jaar in de oude fietsenzaak op de Tserkewal waar nu Roelof en Ellie Hofsteenge wonen. Het werd iets langer dan een jaar daarvoor nog heel erg bedankt fam Hofsteenge. Maar nu dan eindelijk 15 Maart is de nieuwe locatie klaar een hele mooie opslag ruimte naast de Dunhoeke en uitleen is in de Dunhoeke.

Na de toespraak van Franka heeft Adja als langstzittend bestuurslid en als oprichtster van de speelotheek meer dan 25 jaar geleden de feestelijke opening verricht

Wij wensen het bestuur en vrijwilligers heel veel plezier en veel uitleen op deze mooie nieuwe locatie

Geplaatst in: Speel-o-theek

Geef een reactie