Sinterklaas en Pieten bij Betrouwen

Vrijdag 2 december kwam Sinterklaas samen met zijn Pieten bij de christelijke basis school Betrouwen. Ze kwamen wel met een heel bijzonder vervoer middel aan dit jaa. S’morgens zou de hoofd Piet Amerigo uit de stal halen maar die stond er niet meer. En er was geen tijd om daar uit gebreid om te gaan zoeken dus moest er een oplossing bedacht worden. De hoofd Piet heeft toen 112 gebeld en toen kwamen er een ziekenauto, politie auto en een brandweer auto aan. Sinterklaas vertelde wat het probleem was en zou mochten die Pieten dus zelf het vervoer uitzoeken en dat werd de brandweer auto. Sinterklaas was liever met de ziekenauto gegaan had hij nog even lekker kunnen liggen maar het werd toch de brandweer auto. Nou en als je als Piet dan eenmaal in een brandweer auto zit of zelfs boven op het dak dan wil je natuurlijk ook dat alle toeters en bellen gaan rinkelen en dat kon geregeld worden. Dus met veel lawaai kwamen Sinterklaas en zijn Pieten toch nog mooi op tijd bij school aan. Waar alle kinderen al bij het hek stonden te wachten.

 

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

2 reacties op “Sinterklaas en Pieten bij Betrouwen

 1. Sinterklaas zegt:

  Lieve kinderen, leerkrachten en (OR) ouders van Betrouwen,

  Wat was het vrijdag weer een geweldig feest! Onze spannende
  aankomst met loeiende sirenes, de mooie liedjes, de prachtige
  onderonsjes, de kunstige surprises en fijne cadeautjes…

  De tijd was veel te kort en de Pieten en ik hebben genoten!

  Een kus van Sinterklaas

 2. Inger zegt:

  Beste Sinterklaas, het was zeker weer een geweldig feest. En wat leuk dat u ’s avonds in het sinterklaasjournaal nog even hebt verteld hoe bijzonder het was met de brandweerwagen!
  We hopen u volgend jaar weer op school te ontmoeten!

Geef een reactie