Kerstmarkt 2011

Het was weer oergezellig op de uiterst sfeervolle kerstmarkt, die gehouden werd bij de Slotplaats in Bakkeveen. Een riante omgeving met allerlei stands en natuurlijk een optreden van het dorpskoor de Dúnsjongers. Genoeg te eten en te drinken, voor elk wat wils.

Onderstand een paar sfeer indrukken.

Geplaatst in: Kerstmarkt

7 reacties op “Kerstmarkt 2011

 1. elwin zegt:

  zeer slechte organisatie.!!

 2. michel zegt:

  waar slaat dat op ? Een prachtige markt met de juiste sfeer. Als je wat dwars zit, moet je naar de persoon toe gaan die jou kennelijk dwars zit !
  Ik spreek namens vele dorpsbewoners die ik daar trof.

 3. Harry zegt:

  beken eens hoe fijn het was dan?!

 4. Anton zegt:

  Ik weet niet wie Elwin is, maar hij weet niet waar hij het over heeft, sorry

 5. Luus zegt:

  Joey en Arjan, julie hebben een fantastische Kesrstmarkt georganiseerd ! Toppie ! Gezellig, gevarieerd, echt een Kerstsfeer. June Hoenders, je Jambalaya was heerlijk, volgend jaar neem ik weer een portie.

 6. jeen zegt:

  Als elwin een beetje sportief is meld hij zich als nog bij de organisatie en verteld dan wat hem dwars zit want de markt was perfeect super georganiseerd niks op aan te merken goed gedaan Arjan en Joey. Ook het feest in de Plaza was super erg druk maar bere gezellig

 7. Huub zegt:

  Ik vond het ook een gezellige kerstmarkt,ik vind dat we wel waardering mogen hebben voor de jongeren die dit voor het dorp organiseren,ga zo door jongens want op deze manier zetten jullie Bakkeveen weer op de kaart.

Geef een reactie