Trainingsgroep Survival Bakkeveen

Nil volentibus arduum “Niets is onmogelijk voor hen die willen”

De survivalclub in Bakkeveen is vanaf de zomervakantie actief en er ontstaat al een groep enthousiastelingen die elke zondagochtend komen trainen. Ook tijdens de wintermaanden trainen wij gewoon door, want wij willen de buitenwacht ( die denken dat ‘survivelaars’ heel flink zijn) niet teleurstellen en trotseren daarom de kou…

We hebben tijdens de trainingen een paar foto’s gemaakt om u te laten zien wat we daar nu zoal doen. Deze staan op onze website: www.survivalbakkeveen.nl

Als u nu denkt, ja dat lijkt mij ook wel wat, dan bent u van harte welkom om eens mee te trainen. Wij hebben een lage instap en u wordt goed begeleid door onze twee trainers.

Wij trainen op zondagochtend:
10:00 – 11:00 Jeugd van 8 t/m 14 jaar
11:00 – 12:15 Volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar.

Algemene info
De survivalrun is een veelzijdige vorm van buitensport, waarbij hardlopen gecombineerd wordt met het overwinnen van hindernissen. Deze hindernissen zijn opgebouwd uit touwen, balken, netten etc. Onderweg zijn er ook natuurlijke hindernissen die bedwongen moeten worden, waaronder sloten en vaarten. Survival is geschikt voor dames en heren van alle leeftijden en geeft plezier en uitdaging. Je verlegd je eigen grenzen en creëert daarmee zelfvertrouwen.

Voor meer informatie mag u ons bellen of kijken op;
Onze website: www.survivalbakkeveen.nl
 

Met sportieve groet,
Johan, Greetje en Daan
 

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie