Kerstmarkt: het is bijna zover…..


Zoals u ongetwijfeld hebt meegekregen zal op 17 december de tweede Bakkeveense kerstmarkt plaatsvinden. De voorbereidingen van dit feest zijn inmiddels in volle gang en wij zijn er zeker van dat het opnieuw een enorm succes zal worden!

Een dergelijk evenement kan natuurlijk niet georganiseerd worden met behulp van een aantal vrijwilligers. We zouden het daarom ontzettend op prijs stellen als u ons wilt helpen! Vooral mensen die zouden willen helpen met opbouwen op 17 december zijn van harte welkom!

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor kraamhouders. Het gaat ontzettend rap met de verkoop van kraampjes, dus mocht u nog een plekje willen reserveren, raden wij u aan om er snel bij te zijn! Mocht u nog ideeën hebben voor de kerstmarkt in wat voor vorm dan ook, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Als u wilt helpen, een kraampje wil huren of nog leuke ideeën hebt, kunt u ons per e-mail bereiken op [email protected] .

Met vriendelijke groeten,
Joey Witte
Arjan Zijlstra
 

Geplaatst in: Kerstmarkt

Geef een reactie