Dringend verzoek van Sinterklaas commisie

Aan alle bewoners van Bakkeveen waar de rijtoer van Sinterklaas langs komt. Een zeer vriendelijk doch dringend verzoek van de Sinterklaas commissie om zaterdag de straten waar de rijtoer van Sinterklaas langs komt om die autovrij te maken dit in verband met het korps de grote touringcar en de grote trekker met een kar er achter waar de kinderen van bakkeveen weer in en op mogen zitten tijdens de rondrit door het dorp. Dus nogmaals een vriendelijk verzoek om de straten autovrij te maken voor een vlotte rijtoer

Het gaat om de volgende straten rondje Lange Singels, Weverswal, Merskekamp, Dwarskamp, Skarkamp, Greatekamp, Finnekamp, Boskkamp, Kleasterkamp, Boskleane, Sjoerdlan, Douwelan, Blauhus, Burmanialan en Ayvalan,

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

 

 

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

3 reacties op “Dringend verzoek van Sinterklaas commisie

  1. ----- zegt:

    vriendelijk doch dringend verzoek* neem ik aan?

  2. marike zegt:

    tja wanneer dan

  3. Piet zegt:

    19 november 2012…

Geef een reactie