Streekproducten op buffet jagersfeest

Streekproducten verwerkt in buffet voor grondgebruikers en jagers


Wijndomein Frederique te Waskemeer, Bessenboerderij Allarsoog te Bakkeveen, IJssalon Enjoy te Donkerbroek en palingroker Huisman te Wijnjewoude namen met hun streekproducten deel aan het buffet voor grondgebruikers en jagers op vrijdagavond 7 oktober 2011 in restaurant De Stripe te Wijnjewoude.
Dit in het kader van de twee prijzen die Wildbeheereenheid Tsjonger en Ald Djip dit jaar heeft gewonnen.
De in 2011 toegekende Tayaut PR Wildwisseltrofee in Fryslân en door de landelijke Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging(KNJV) de Wildwisseltrofee 2011.
Met deze unieke prijzen wilde WBE Tsjonger en Ald Djip haar leden en grondgebruikers gezamenlijk delen in de feestvreugde.
Deze geslaagde avond werd mede opgeluisterd met de Nederlandse Schietsimulator. Grondgebruikers en partners konden op deze wijze kennismaken met het “geweer” waarin duidelijk werd dat een goede opleiding onmiskenbaar noodzakelijk is om beheer en schadebestrijding goed uit te oefenen. Deze zelfde kwaliteiten zijn uiteraard ook nodig bij de jacht.
De bijna 80 aanwezigen hebben genoten van deze voortreffelijke georganiseerde avond. Voor de samenstelling van het buffet was chef kok Siep de Vries van restaurant De Stripe verantwoordelijk.

 

Geplaatst in: Tsjonger en Ald Djip

Geef een reactie