Organisatie kerstmarkt 2011 (update)

Geachte Bakkefeansters!

vanwege de bouwwerkzaamheden op het terrein van het Plazaplein, zijn wij genoodzaakt de kerstmarkt van 2011 te organiseren op het terrein van de Slotplaats. De markt zal ook een week later plaatsvinden, namelijk op 17 december.

Wij willen benadrukken dat het om een eenmalige verandering van locatie gaat, volgend jaar zal de kerstmarkt weer op het plazaplein georganiseerd worden.
Vriendelijke groet,

Jawz Events
Joey Witte
Arjan Zijlstra
www.jawzevents.nl

 

Het nieuws van begin oktober

Inmiddels is het alweer oktober. Na een pet zomer en een fantastisch laatste week van september en begin oktober kunnen we maar 1 conclusie trekken: de zomer is alweer afgelopen!

Een dergelijke zomer, die schitterde door afwezigheid, bood ons een ideale mogelijkheid om, voorzien van een wollen trui en een kop warme chocolademelk, eens flink na te denken over de kerstmarkt van 2011. Onze gedachten gingen uit naar de eerste editie die vorig jaar plaatsvond. Louter positieve kritieken bereikten onze oren en het zou natuurlijk zonde zijn om geen passend vervolg te geven aan deze markt. Om deze reden zijn wij alweer druk doende met het organiseren van de tweede Bakkeveense kerstmarkt!

In tegenstelling tot vorig jaar zal de kerstmarkt plaatsvinden op zaterdag 17 december 2011, van 15.00 tot 20.00. Vanzelfsprekend gaan we weer zorgen dat er een divers aanbod aan kraamhouders aanwezig zal zijn, zodat u niet ver van huis hoeft voor een aantal schitterende kerstinkopen!

Hiernaast gaan wij het Slotplaats plein wederom aankleden in een knusse sfeer die hoort bij de tijd van het jaar. Het feit dat u ook nog eens heerlijke hapjes en drankjes kunt nuttigen op het terrein, maakt de stap om weer huiswaarts te keren ontzettend groot.  Houd Bakkeveen.nl in de gaten voor updates en meer details!

Om de markt nog mooier te maken dan vorig jaar, kunnen we uw hulp gebruiken! In de volgende gevallen zouden we het op prijs stellen als u contact met ons opnam:
 

  • Mocht u iets willen verkopen op de markt, kunt u een kraampje huren! Het is wel de bedoeling dat u producten verkoopt die gerelateerd zijn aan het kerstfeest.
  • Mensen die willen helpen met het opbouwen en/of afbreken van de markt en bijbehorende decoratie zijn van harte welkom!
  • Als u nog leuke ideeën heeft over het decoreren van de markt of op een andere manier uw medewerking wilt verlenen, schroom dan niet om ons op de hoogte te stellen!
     

Klik hier voor de herinneringen van vorig jaar.

Mocht u geïnteresseerd zijn, stuur dan een mailtje naar [email protected] .

Met vriendelijke groeten,
Joey Witte
Arjan Zijlstra

Jawz Events

www.jawzevents.nl

 

Geplaatst in: Kerstmarkt

Geef een reactie