Nova Cura brengt je met een workshop weer in balans!

Nova Cura brengt je met een workshop weer in balans!

In het weekend van 29/30 oktober kun je in het Karmelklooster te Drachten deelnemen aan de cursus “Spiertesten kun je leren!”.

Als je je wel eens minder fit voelt, of je vraagt je wel eens af waardoor je altijd zo moe wordt, welk eten goed voor je is (melk is bijvoorbeeld echt niet goed voor elk), of wat jou nou steeds die stressgevoelens geeft, dan kun je dat bij jezelf en bij anderen testen met een heel eenvoudige techniek: de spiertest.
Het is dé manier om van jouw eigen lichaam eerlijke antwoorden te krijgen op wat wel of niet goed voor je is. Als je één keer die test onder de knie hebt, leer je in de cursus ook wat je eraan kunt doen om jezelf wel weer in balans te brengen. Je kunt het je hele leven gebruiken.
De techniek en de oplossingen werken ook preventief.
Doe je zelf ook nog mee aan de bezuinigingen in de gezondheidszorg!

Kijk voor meer informatie en aanmelding (tot 7 oktober) op www.novacura-ptc.nl/spiertesten
Op de website van Nova Cura (Bakkeveen) staan nog meer workshops.

 

Geplaatst in: Dienstverlening

Geef een reactie