Ballonvaart Bakkeveen – Lieveren (foto’s + filmpje)

Eindelijk: alle 30 personen voor de ballonvaart 2011 hebben ook daadwerkelijk de ballonvaartgemaakt. Vele malen werden de geplande vaarten uitgesteld vanwege het weer. En hoe bestaat het: uiteindelijk kon toch met goed tot zeer goed weer het luchtruim worden gekozen. Enige nadeel was dat door herhaaldelijk uitstel niet iedereen tegelijk kon.

  • De oorspronkelijke datum voor iederen was zondagavond 3 juli. Na 3x uitstel konden er op 31 juli met 1 ballon 7 passagiers mee. Zij kwamen tot iets voorbij Een. Het zicht was heel goed, maar weinig wind dus. Klik hier voor een impressie. Plaats van vertrek De Waldsang.
     
  • De 2e groep kon op zondagavond 14 augustus. Het werd die avond zonnig en redelijk wat wind. De 13 passagiers gingen in 2 ballonnen vanaf De Waldsang naar Ubbena en Zeijen (nabij Assen). Klik hier voor de foto-impressie.
     
  • En, zoals hierboven al genoemd, de laatste groep van 10 personen in 1 ballon vertrok op zondagavond 4 september vanaf ’t Hout naar …… Lieveren. Hiervan staat hieronder een foto-impressie en een filmpje.

Volgend jaar, 2012, is de Bakkeveenster ballonvaart op zondagavond 3 juni (slot van het dorpsfeest). En waarom mee met de “Bakkeveenster ballonvaart”? Maximale groepskorting, velen kennen elkaar en je komt over Bakkeveen en naaste omgeving. Aanmelden: [email protected] Kosten € 140,– pp.

(foto’s Martijn van der Vaart en Jan van Dalen)

Geplaatst in: Ballonvaarten

1 reactie op “Ballonvaart Bakkeveen – Lieveren (foto’s + filmpje)

  1. Martijn zegt:

    Mooi filmpje Jan!!!

Geef een reactie