HVB op DODO-markt

Speuren in de historie

De Historische Vereniging Bakkeveen zal ook op de Dodo-markt vertegenwoordigd zijn. We hebben geen eigen stand, maar doen samen met VVV/VVA. De Dodo-markt is op a.s. vrijdagmiddag 19 augustus vanaf 14 uur op de Weverswal. Er zullen ca 25 stands zijn.

Om bezoekers van Bakkeveen en van de Dodo-markt kennis te laten maken met de historie van Bakkeveen hebben we een quiz samengesteld. Deze quiz heeft de vorm van een speurtocht. Er zijn 15 meerkeuze vragen die beantwoord moeten worden. De antwoorden op de vragen kun je gokken, maar je kunt de antwoorden ook vinden op en rond het terrein van het Dodo-festival. Dat betekent “speuren” in de historie. De speurpuzzel is niet echt moeilijk, dus rekenen we op veel deelname van jong en oud.

De deelname is gratis en de prijzenpot bestaat uit in totaal € 50,–. De onderverdeling in prijzen moet nog worden vastgesteld.

Wil je alvast in de historie duiken, selecteer dan hier  “oldtimers” via onze zoekmachine.

Tot vrijdagmiddag 19 augustus

Geplaatst in: Activiteiten

Geef een reactie