Dodo Festival update

Geachte Bakkefeansters!

Nu de zomer is aangebroken en het Dodo Festival met rasse schreden dichterbij komt, gaat het leven van de organisatiecommissie steeds meer in het teken staan van onze grote vriend Dodo. Momenteel zijn we druk bezig met het opzetten van de verschillende onderdelen van het festival, zodat de bezoekers de gehele dag vermaakt kunnen worden. Op de meest ongebruikelijke tijden vinden wij onszelf terug op het Dodo hoofdkwartier om te vergaderen, knutselen, onderhandelen en vanzelfsprekend om Zeeuws spek te eten.

Veel voldoening halen wij uit het feit dat de Bakkeveense ondernemers massaal bereid zijn om ons in financieel opzicht te ondersteunen. Al snel nadat wij onze sponsorbrief de deur uitgedaan hadden, kwamen de eerste sponsoren al binnendruppelen. Dit vervult ons hart met trots, omdat we hierin duidelijk terugzien dat er in Bakkeveen een sterk dorpsgevoel heerst! Mocht u nog niet gereageerd hebben op onze sponsorbrief, mail dan naar [email protected]. Uw donaties zouden enorm van pas komen bij het opzetten van de kinderactiviteiten in de middag!

Met die laatstgenoemde kinderactiviteiten zijn wij inmiddels hard aan de slag, alsmede de survivalbaan en de Dodo markt. Er zal een survivalbaan gebouwd worden, waarbij de deelnemers onder meer over de vaart moeten komen. Deze survivalbaan zal opgezet worden door de Survivalvereniging Bakkeveen en Jawz Events. Tevens zijn wij nog druk doende met het opzetten van de Dodo Markt. Op dit moment heeft zich al een aantal kraamhouders aangemeld. Graag zouden we zien dat nog meer kraamhouders zich aanmelden. Mocht u interesse hebben, dan kunt u contact opnemen bij de eerder genoemde personen.

Met vriendelijke Dodo groeten,
De organisatie van het Dodo Festival
www.dodofestival.nl

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie