JAWZ-events: Frisbee-golf

JAWZ-events: Frisbee-golf

Wij hebben weer een nieuwe aanwinst in ons assortiment opgenomen, het betreft Frisbee-golf!

Frisbee golf lijkt voor een groot deel op het originele golfspel. Alleen moet er bij frisbeegolf een frisbee in een target worden gegooid, in plaats van een bal in het putje slaan. In zo weinig mogelijk beurten moet de frisbee in de target worden gegooid. De persoon of groep die hier de minste beurten voor nodig heeft is de winnaar.

De parcours zullen een combinatie zijn van weilanden en bosrijke omgeving. In landen als de Verenigde Staten, Japan en Nieuw-Zeeland wordt deze sport al grootschalig beoefend, in Nederland echter nog niet. Om deze reden hebben wij met Jawz Evens een uniek product in de aanbieding die voor u en uw collega’s een onvergetelijke en hilarische middag gaat opleveren!

Als u geïnteresseerd bent, mail dan naar [email protected] !
 

Geplaatst in: Evenementen

1 reactie op “JAWZ-events: Frisbee-golf

  1. peter zegt:

    hoe werkt dat ooit??

    }{gr.peter

Geef een reactie