Drachtster Courant in het bos gedumpt

Groot was de verbazing om in het bos achter het zwembad in Bakkeveen een pak Drachtster Couranten aan te treffen. Verder op bij het voetbalveld lag nog zo’n portie. Ten bewijze daarvan treft u onderstaand twee foto’s aan. Een en ander is ook geconstateerd door twee ‘stadswachten’ van de gemeente Opsterland, die eveneens een aantal foto’s hebben gemaakt. Het lijkt zinvol om de daders (bezorgers?) hierop aan te spreken. Ook de Drachtster Courant zal op de hoogte gebracht worden.

Geplaatst in: 2011-gebeurtenissen

11 reacties op “Drachtster Courant in het bos gedumpt

 1. wij zegt:

  geen wonder dat we nu al zo’n 6 weken lang geen krant krijgen!!!! @de bult

 2. nog een keer wij zegt:

  en ben trouwens ben bang dat ze er niets aan doen want heb al aantal keren klacht ingediend maar er wordt niets aan gedaan!!!

 3. Huub zegt:

  Ik zag de kranten vanmorgen ook liggen maar wij van de himmelploech hebben al zo vaak klachten ingediend maar ze doen er niets mee.

 4. Piet zegt:

  Wij lezen een kwaliteitskrant nl. Friesch Dagblad, en die wordt keurig op tijd -iedere dag bezorgd!. Wellicht kan het aan de verdienste liggen? jammer want de D.C. willen we ook graag even meepikken…..

 5. ook wij zegt:

  Wij krijgen momenteel ook de Woudklank weer niet regelmatig. Het bezorgen lijkt niet echt serieus te worden genomen. Onbegrijpelijk dat de bezorger zijn werk niet doet en toch betaald krijgt. Moeten ze bij een andere baas eens proberen…

 6. Jeen zegt:

  Ik krijg gelukkig beide kranten elke week keurig in de bus . Maar ja wij hebben dan ook BÉlanna als bezorgster van onze kranten. Hulde aan deze bezorgster die haar werk wel serieus neemt

 7. Joke zegt:

  Wij hebben ook totaal niks te klagen over de bezorging.
  Wij krijgen zelfs sinds enige weken de Drachter courant en de woudklank zelfs dubbel er lopen 2 bezorgers in onze wijk.

 8. Johan zegt:

  Hier aan de westzijde van de vaart wordt de Drachtster Courant (samen met Fryslân en De Woudklank) op een enkele keer na goed bezorgd.

  Een schriftelijke klacht indienen bij de directie van de DC met een kopie naar de gemeente is het allerbeste. Eventueel met een verwijzing naar deze website. Dit heeft begin vorig jaar enorm geholpen bij De Woudklank. Met name toen de adverteerders er achter kwamen dat de oplage/verspreidingscijfers van een krant niet deugden! Men kan er snel achter komen wie deze kranten heeft gedumpt. Bovendien is het een milieudelict.

 9. ron zegt:

  Ziekelijk dat jullie dit plaatsen en degene die dit doet de kans geeft om verder te dumpen alleen op andere plekken. Geef de uitgever de kans om zo iemand aante pakken en doe dit niet zo je helpt alleeen de dumper maar!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. sybrand zegt:

  Voor de 4e achtereenvolgende week geen Woudklank gekregen. Wie weet wie de bezorger is in De Bosk?? Heb vorige week al contact opgenomen met de redactie, maar dit heeft dus weinig geholpen.

 11. Aukje zegt:

  Ook op de Dwarskamp geen Woudklank deze week. In het begin kregen we de Drachster en de Woudklank gezamelijk op donderdag. Nu alleen de Drachster op woensdag.

Geef een reactie