gespot in de Leeuwarder courant

Liedjes over positieve levensstijl
Gepubliceerd op 26 mei 2011, 12:05

Laatst bijgewerkt op 26 mei 2011, 12:28

BAKKEVEEN – De band Facedown speelt geregeld in kerken, maar ook steeds vaker daarbuiten. Nummers over levensbeschouwing en een positieve levensstijl, daarmee dragen de zes muzikanten en twee technici hun overtuiging uit.

Facedown repeteert in een voormalige garage vlakbij een groot legkippenbedrijf, wat goed te ruiken valt. Maar verder is het een perfecte oefenruimte, zegt drummer Henk Rozema. Hij vindt ‘Waar ik zijn moet’ van Bløf een mooi voorbeeld van een positieve tekst en zou ook wel eens aan de slag willen met ‘Where is the love’ van Black Eyed Peas.”

Op www.lc.nl/friesland/cultregio staat een filmpje waarop Facedown het eigen nummer ‘What is left’ speelt.

Dit is een wekelijkse serie, op dinsdag in de krant, waarin de LC amateurbands opzoekt in de oefenruimte.

 

Geplaatst in: 2011-gebeurtenissen

Geef een reactie