Toneelvereniging Nij Bigjin haalt 1e prijs en promoveert naar de ereklasse.

Toneelvereniging Nij Bigjin heeft met haar vertolking van het stuk “Ien fleach oer it koekoeksnest”, afgelopen februari in Dundelle, de eerste prijs behaald in de “klasse by utsek”, van STAF (Stichting Amateurtoaniel Fryslan) met 258 punten.

Met het behalen van deze prijs is de club gepromoveerd tot de “eareklasse”. Dit is de hoogst haalbare klasse wanneer men is aangesloten bij STAF en geeft tevens het niveau van de club weer.

 

 

Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

4 reacties op “Toneelvereniging Nij Bigjin haalt 1e prijs en promoveert naar de ereklasse.

 1. Jeen zegt:

  Van harte gefeliciteerd met deze super prijs. Wat zullen jullie trots zijn met elkaar. Ik ben het ook helemaal eens met de jury want het was ook een pracht stuk en zeker hoe jullie het hebben gespeeld. Ga zo door zie nu alweer uit naar volgend jaar

 2. - Romke - zegt:

  Ik sei it al hè? Dochs moai dat de STAF my nou gelyk jouwt. Jim fertsjinje it 100%!

 3. Huub zegt:

  Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prijs,het was een prachtig stuk en jullie hebben het ook geweldig gespeeld,ga zo door.

 4. ytsje zegt:

  Ik lies krekt de krante en ja hjer it siet der al oan te kommen. By útstek, ik wit net wat dat betsjut, de earste klasse? mar dat sil wol goed wêze, hawwe jim de earste priis helle. En promoasje nei de eareklasse. Fan herte lokwinske hjirmei jim kinne it en dat wie te sjen en te hearren. Prachtich. Ik winskje jim in soad wille ta mei dizze dik fertsjinne priis!!!!!

Geef een reactie