Standhouders gevraagd voor 3 PWT

Informatie voor standhouders

Zaterdag 14 mei wordt de 3e editie gehouden van de 3 Provincien Wandeltocht. Wandelaars uit de 3 Noordelijke provincies wandelen kortere of lange afstanden rond het 3 Provincien punt Bakkeveen.

Rond de intocht van de wandelaars zal dit jaar meer entertainment dan voorheen worden georganiseerd. Een doel-braderie zal hierbij het middelpunt vormen.
Lokatie: terreinen rond sportvelden aan de rand van natuurgebied.
Tijd: van ca 12 uur tot ca 16:30 uur.
Inrichten kraam: vanaf 11 uur
Kosten: gratis (maar huur van kraam via organisatie kost € 20,–)

Er is inmiddels een prachtige mix van standhouders opgebouwd die bestaat uit de categorieën:

 • sport,
 • gezondheid,
 • streekproducten,
 • (regionale) informatie en
 • natuurlijke de reguliere kraamhouders.

Er zijn inmiddels (op 12 april) voldoende aanmeldingen om de braderie door te kunnen laten gaan. Maar we willen dit bestand nog graag wat uitbreiden.
Voor informatie en aanmelding kunt u mailen met [email protected]  
(JAWZ-events in een lokaal organisatiebureau)

Nog even dit:

 • De wandeltocht kent geen winstoogmerk. Daarom hoeft u als standhouder alleen de kosten voor de huur van een eventuele kraam te betalen.
 • Publiciteit: er wordt in de regionale media in de week voorafgaand informatie gepubliceerd over de braderie. Hiermee verwachten we bezoekers te trekken uit de wijde omgeving van Bakkeveen. Daarnaast worden er ca 3000 wandelaars verwacht.
 • Er wordt veel publiciteit rondom dit evenement gemaakt. Zowel regionaal als landelijk wordt er geadverteerd om dit wandelevenement op de kaart te zetten en ervoor te zorgen dat het elk jaar groeit.
  Voorbeelden van de promotiekanalen zijn de pagina grote advertenties in de Leeuwarder Courant, Noorderland magazine (oplage 43.000), Perspectief PCOB (oplage 95.000), Wandelmagazine KNBLONL (oplage 37.000). Dit is slechts een kleine greep uit de promotiekanalen, vele andere magazines, websites en kranten worden gebruikt om in te adverteren.

   

Klik hier voor meer informatie over de 3 PWT

 

 

Geplaatst in: 3 Provinciën Wandeltocht

1 reactie op “Standhouders gevraagd voor 3 PWT

 1. francois zegt:

  kwenie wak mo zegge

Geef een reactie