SAM’s Pannenkoekerij geopend !

Zondag 3 april 2011 is SAM’s Pannekoekerij geopend.

[Naschrift: De Pannekoekerij is in voorjaar 2016 gesloten. Op 30 juli 2016 weer geopend door nieuwe eigenaren onder de oorspronkelijke naam”Bospaviljoen en Doolhofpark”. Inmiddels is per 1 augustus 2017 het Bospaviljoen weer in andere handen overgegaan. ]

SAM’s Pannenkoekerij is een nieuw concept op de lokatie van De Dwaler en Doolhofpark Bakkeveen. Het doolhof en speeltuin zijn alleen toegankelijk voor gasten van het nieuwe Pannekoek huis; deze toegang is dan gratis.

SAM’s Pannenkoekerij van Theo en Anja Jansma heeft 25 soorten pannenkoeken in haar assortiment. Daarnaast serveert de kok ook pasta’s, soepen, fantasierijke tosti’s en diverse voor- en nagerechten.

Zie hieronder de kortingsacties voor de maand april en binnenkort een paar interieur impressies.

Op 1e Paasdag kun je Paaseieren zoeken bij SAM’s Pannenkoekerij tussen 12 en 13 uur. Het is in de doolhofspeeltuin en je kunt Gratis pannenkoek eten winnen voor het hele gezin !

Geplaatst in: Grillrestaurant De Dwaler

3 reacties op “SAM’s Pannenkoekerij geopend !

 1. Annie Wijnalda zegt:

  Het is prachtig geworden.heel veel succes met deze nieuwe aanwinst voor Bakkeveen.

 2. job zegt:

  Ziet er netjes uit! Kan nergens (ook niet op site van dedwaler) menukaart vinden met bijbehorende prijzen. Mag wel aangepast worden! Succes met de zaak.

 3. Dijkhuizen zegt:

  Goedendag,

  ik zoek meer info en prijzen want op 20 April ben ik jarig en mijn kleinkinderen vinden het leuk om hier heen te gaan (wij zijn met 11 pers.)

Geef een reactie