Nieuwe sportvereniging in Bakkeveen

Bakkeveen is een sportvereniging rijker.

Onlangs hebben wij Survival Bakkeveen opgestart. Bij deze sportvereniging kan er binnenkort getraind worden voor de sport survivalrun. Wij hebben een optie op een trainingsterrein en hopen spoedig te beginnen.

De survivalrun is een veelzijdige vorm van buitensport, waarbij hardlopen gecombineerd wordt met het overwinnen van verschillende hindernissen. Deze hindernissen zijn zeer divers en opgebouwd uit touwen, balken, netten etc. Onderweg zijn er ook natuurlijke hindernissen die bedwongen moeten worden, waaronder sloten en vaarten. Naast de hindernissen die je moet volbrengen sta je in een constante “strijd tegen de elementen van de natuur”. Regen, sneeuw en lage temperaturen plegen een grote aanslag op je fysieke én mentale uithoudingsvermogen. Goede kleding, conditie en voorbereiding sterken je tegen deze elementen.

Voor wie?
Survival is in opkomst en geschikt voor dames en heren van alle leeftijden. Deze sport geeft plezier en uitdaging, waarmee grenzen verlegd kunnen worden. Het bevordert het doorzettingsvermogen en creëert zelfverzekerde kinderen én volwassenen die tegen een stootje kunnen. Niet alleen op sportief gebied, maar ook in het dagelijkse leven.

Afhankelijk van het animo worden de trainingsgroepen ingedeeld. In eerste instantie startten we met een groep jeugd en een groep senioren.

Bij ons is de jeugd welkom vanaf 8 jaar.

 

Kan ik dat ook?
Deze vraag horen we dikwijls aangezien de mythe rondom de survivalrun er niet om liegt. Alles kan! Zolang je over de wil beschikt om er voor te gaan. Een mens kan veel meer dan hij denkt. Je ontdekt krachten van je zelf die je nooit voor mogelijk hebt kunnen houden.

Informatie
Voor meer informatie kunt kijken op;
Onze website: www.survivalbakkeveen.nl
De site van de overkoepelende organisatie www.survivalbond.nl .

Met vriendelijke groet,

Johan en Greetje Scholte
Kleasterkamp 11 Bakkeveen
Tel.06-43846934
 

Geplaatst in: Sportverenigingen

2 reacties op “Nieuwe sportvereniging in Bakkeveen

  1. Bear Grylls zegt:

    I like it!

  2. Job zegt:

    Eerst wel even naar je huisarts gaan voordat je mee gaat doen………

Geef een reactie