Google Maps Bakkeveen

Google Maps plattegrond Bakkeveen:

Iedereen heeft vast wel eens van Google Maps gehoord, nu is er een kaart gemaakt van Bakkeveen met daarin: winkels, horeca, scholen, sportverenigingen, bedrijven, wandelroutes en hier en daar nog een stukje natuur wat de moeite waard is om eens te bekijken.

Nu is deze kaart nog niet helemaal compleet en er zijn nog een aantal problemen met de wandelroutes die nog andere kleuren moeten krijgen. Misschien zijn er nog tips of verbeterpunten, deze kunnen als reactie geplaatst worden of door contact op te nemen met de correspondent. (rechtsboven op de naam van de correspondent klikken)

Hieronder het kaartje van Bakkeveen. Onder het kaartje staat nog een link, waarmee de kaart in een nieuw venster wordt geopend.
 


Bakkeveen weergeven op een grotere kaart

Geplaatst in: Toeristisch Informatiepunt

3 reacties op “Google Maps Bakkeveen

  1. Jitte zegt:

    Prima initiatief; zo wordt Bakkeveen op een moderne manier op de kaart gezet!

  2. Jan zegt:

    En wat is daar het voordeel van?

  3. Martijn zegt:

    @Jan, het grote voordeel is dat je alle bedrijven, horeca, winkels enz. in 1 kaart online kunt zien. Voor een vakantieganger is het wellicht helemaal gemakkelijk, die kan in een oogopslag zien waar alles zit. Als je ook nog een mobiel met Android hebt, geeft die ook nog eens aan hoever je van een bepaald punt af bent en je kunt je er ook nog eens naar toe laten navigeren.

Geef een reactie