Poiesz jeugdsponsoractie Voetbalvereniging Bakkeveen (Update)

 

Zaterdag 26 februari Poïesz jeugdsponsoractie Voetbalvereniging Bakkeveen.

Ook dit jaar is onze voetbalvereniging weer ingeloot om deel te nemen
aan de Poïesz jeugdsponsoractie die gehouden word van 7 februari t/m
2 april.

Deze actie heeft de afgelopen jaren een leuk bedrag opgeleverd.
Het opgebrachte geld zal besteed worden aan een voetbaltoernooi of een
voetbalkamp.

De klanten van de Poïesz kunnen weer meedoen met een raadspel:


>>> Raad het totaal gewicht van de bestuursleden van V.V. Bakkeveen.<<<
 

De winnaar krijgt een mand met levensmiddelen ter waarde van 25 euro.

 Tijd, Begeleider, Jeugdspelers
09.30/11.00 Rinse Melles, Jordi, Hilde, Stefan
11.00/12.30 Rinse Melles, Anna, Jesper, Ruerd
12.30/14.00 Wolter Nieuwland, Bas, Albert, Steffen
14.00/15.30 Rinse Melles, David, Demi, Patrick

Update: 01-03-2011.

Oplossing Poiesz sponsoractiviteit Jeugdvoetbal op 26 februari jl.

Op 26 februari was voetbalvereniging Bakkeveen aan de beurt om in de Poiesz te Bakkeveen een activiteit te organiseren. Door deze activiteit konden wij al naar gelang de originaliteit 500, 750 of 1000 extra sponsormunten verdienen.
Onze actie bestond om de winkelende klant, tegen het inleveren van de sponsormunten, het totale gewicht te raden van het bestuur van v.v. Bakkeveen.
Om de klanten toch een idee te geven om hoeveel personen het ging, en hoe deze personen er uitzagen, waren er enkele foto’s in de Poiesz opgehangen. Ook op de website van de voetbalvereniging en op de website van Bakkeveen was vrijdag al een foto geplaatst.
Als prijs had de activiteitencommissie een mand met levensmiddelen ter waarde van 25 euro beschikbaar gesteld. Om ongeveer half tien zijn we gestart met de actie. Eerst werden de kokers nog door assistent bedrijfsleider Geert Heerschop van de Poiesz geleegd, zodat we konden proberen de koker vandaag weer vol te krijgen. We hebben deze dag heel veel munten verzameld, de koker was weer bijna vol, en 118 personen hebben een gokje gewaagd om het gewicht te raden. Om ongeveer 15.45 zijn we gestopt met het laten raden van het gewicht. Hierna moest er nog gekeken worden wie het gewicht geraden had, of er het dichtst bij in de buurt zat. Het hoogst genoteerde gewicht was 1001 kg, en het laagst genoteerde gewicht was 525 kg. De oplossingen die het dichts in de buurt zaten waren 807, 807,5, 2 x 810, 811, 812, 813 en 2 x 815 kg.

Het juiste gewicht van het totale bestuur was: 811,6 kg

Jan Durk Schreuder en dochter Anna waren diegene die 812 kg als oplossing hadden opgeschreven, en dus het dichtst er bij zaten. Gerard Smit had 811 kg en Sieta Mod-derman 813 kg genoteerd. Geprobeerd om de fam. Schreuder te bellen, maar zij waren niet thuis. Later weer gebeld, en de mand zondagmorgen afgeleverd. Zie foto’s.
Assistent bedrijfsleider Geert Heerschop van de Poiesz bekroonde onze actie met 1000 extra punten, waardoor we deze week heel wat sponsormunten hebben binnen gehaald.

Ik wil langs deze weg een ieder die deze zaterdag, en natuurlijk ook op andere dagen sponsormunten in de koker van het jeugdvoetbal hebben gedaan, of nog doen, hartelijk bedanken. Martijn van der Vaart voor het maken van de foto met de bestuursleden, Jannie Kootstra voor het maken van de poster in de Poiesz en Wolter Nieuwland voor een uurtje aflossen, wil ik ook nog bedanken voor hun hulp. Natuurlijk wil ik ook de 12 jeugdleden bedanken die hebben meegeholpen. Dit waren Jesse Schreuder, Anna Schreuder en Ruerd Veenstra van de F1. Steffen Dijkema en Jordi de Groot van de E2. Bas Kasemier, Albert Dijkema van de E1. Patrick Koiter, David Landzaat, Hilde Pool, Demi Huizing en Stefan de Boer van de D2. Uit deze 12 jeugdspelers heb ik 6 jeugdleden geloot die op 15 april mee gaan om de cheque met het uit te keren sponsorbedrag op te halen op het Sponsorgala in het FEC te Leeuwarden. Dit zijn de gelukkigen; Jordi, Anna, Albert, Patrick, Ruerd en David. Reserve Bas.

Namens de Activiteitencommissie, Rinse Melles.

 

Geplaatst in: Voetbal

1 reactie op “Poiesz jeugdsponsoractie Voetbalvereniging Bakkeveen (Update)

  1. anna zegt:

    wow ik heb gewonnen!.ik en heit deden boodschappen.nou en deden mee.
    iedereen stond er maar te meten en te wegen maar heit zei:vul maar 812 in.
    ik ging die middag logeren, belt mijn moeder,anna je hebt gewonnen.
    en dus taraa zat er met mn vader ongeveer 600 g naast

Geef een reactie