lezing Historische Vereniging Bakkeveen

Uitnodiging

Morgen, op woensdag 2 maart, zullen de heren Rudy en Albert Rijks van de Historische Vereniging Norch voor ons een lezing verzorgen over: Bewoningsgeschiedenis en Genealogie in de gemeente Norg. De opzet van het onderzoek.

Ze vertellen aan de hand van een powerpointpresentatie over hun onderzoek naar de geschiedenis van de huizen en hun bewoners in verschillende dorpen van de voormalige gemeente Norg. Daarbij gaat het niet alleen over de vraag hoe je zo’n onderzoek met elkaar doet, maar uiteraard ook over de resultaten.
De bedoeling is dat wij in Bakkeveen ook zoiets gaan opzetten. Het Norger voorbeeld kan voor ons een mooie inspiratiebron zijn.

Plaats van de lezing: De Dúnhoeke (bij zwembad).
Aanvang: 20.00 uur

Het Bestuur


 

Geplaatst in: Activiteiten

Geef een reactie