Jeugd team volleybal KAMPIOEN

Afgelopen donderdag 24 Maart was het dan zover we moesten ons belangrijkste wedstrijd van dit seizoen spelen tegen de nummer 3 . Half 7 iedereen aanwezig warming up gedaan en nog enkele andere dingen door genomen en geoefend om maar klaar te zijn voor de wedstrijd. Rond 19.00 uur stroomt de zaal al lekker vol met publiek ook de tegenpartij is dan aanwezig. Ook onze 2 scheids rechters Klaasjan Vondeling en JanWillem Russchen zijn dan aanwezig. De wedstrijd begint stip om kwart over 7 en er word leuk en mooi gespeeld en mooie rally’s komen er voorbij. De eerste set wonnen we met 25-9 de 2de set wonnen we met 25 -11 en de derde set kwamen we eerst achter te staan maar toen werd de knop weer omgezet kopjes allemaal weer 1 kant op en daar gingen we weer en wonnen die ook met 25-11 dus kampioen.  En dit tegen een team waar 4 spelers ouder waren dan de toegestaande leeftijd van 15 jaar. Jongens en meisjes grote klasse wat jullie vanavond weer hebben geprestieerd. Ook al het publiek wat deze avond achter jullie stond heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid Ook Jan en Tea Douwsma  van de plaza heel erg bedankt want na afloop mochten we daar ons kampioenschap vieren.  Foto’s zijn gemaakt door Harriette Modderman hier voor ook mijn dank

Geplaatst in: Volleybal

2 reacties op “Jeugd team volleybal KAMPIOEN

  1. annamarie zegt:

    Van Harte Gefeliciteerd!!!
    Een Super prestatie!! Reuze trots……!!

  2. Huub zegt:

    Ook van mij gefeliciteerd,het ware mooie en spannende wedstrijden.

Geef een reactie