Carnavalsdisco vrijdagavond 11 maart

Vrijdag avond 11 maart was het dan zover de carnavals kinder disco. Vanaf dat de deur open ging om 19.00 tot dat de deur om half 11 weer dicht ging was het een groot feest. We hebben met zijn allen Dunhoeke op zijn kop gezet. Er kwamen 99 kinderenl angs dus kunnen wij terug zien op een super feest. En bijna alle kinderen waren verkleed de een nog mooier dan de ander. Dat de jury had het er ook heel moeilijk mee om de 6 mooisten eruit te zoeken net wat de jury ook zei ze zijn allemaal mooi. Dus volgend jaar weer een carnavals disco. Onze volgende gewone disco is op vrijdag 15 april tot dan allemaal.

Ook willen we de jury nogmaals heel erg bedanken voor deze zeer moeilijke klus de jury was dit jaar Gerben en Linda

Geplaatst in: Kinder en jeugddisco

Geef een reactie