Snertwandeling over landgoed Slotplaats

SNERTWANDELING
Slotplaats

Een snertwandeling met de boswachter. Het kan koud zijn. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Door te wandelen en de verhalen die de boswachter vertelt over de natuur en het gebied vergeet u de kou. Wanneer u na afloop van de wandeling moe maar voldaan terugkomt in het Theehuis kunt u onder het genot van een kop warme snert napraten met de boswachter over dat wat u gezien of gehoord hebt.

Op het landgoed de Slotplaats in Bakkeveen is het heerlijk wandelen in de winter. Genietend van de koude winterlucht is het heerlijk toeven in het bos. Daarom organiseert Natuurmonumenten een snertexcursie op zaterdag 29 januari.

Samen met de gids gaan we op excursie in het bos. De wandeling start om 14.30 uur vanaf het VVV gebouw. Tijdens de wandeling houden we nog even pauze voor een kop warme chocolademelk of glühwein in het bos. De boswachter informeert u tijdens de wandeling over het gebied en natuurlijk is er gelegenheid zelf vragen te stellen. De excursie eindigt tegen 17.00 uur met aansluitend een lekker bord snert met roggebrood en spek, welke geserveerd wordt in het Theehuis. De kosten zijn €11,50 p/p (incl. Chocolademelk/glühwein en snertmaaltijd. Kinderen tot 12 jaar €6,50).

Voor deelname aan deze excursie is opgave noodzakelijk. Dat kan telefonisch via P. Lucas tot en met 26 januari 2011 op nummer: 0516-541333.

Dus zaterdag 29 januari, 14:30 uur.

Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl
 

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie