Op De Wal’n is 2011 ook begonnen

Het nieuwe jaar is 22 dagen oud als buurtvereniging De Wal’n haar jaarvergadering en niet te vergeten de nieuwjaarsreceptie houdt. Lokatie is, net als vorig jaar, de gemeenschapsruimte van kampeerboerderij The Loryann aan de Houtwal. Aanvang 16:30 uur op deze zaterdagmiddag.

Ruim de helft van de buurt bestaande uit de straten Tsjerkewal, Houtwal en deel Mandewijk is aanwezig. De beste wensen, daar was het eigenlijk te laat voor of deze werden alvast gedaan voor 2012.

Het officiele gedeelte van de vergadering duurde niet echt lang. Voorzitster Riek van den Bos lag in het ziekenhuis, de andere bestuursleden vonden zichzelf wat minder bespraakt waardoor de formele punten snel werden doorgenomen. Bij de bestuursverkiezing is Henk Mekkes tot het bestuur toegetreden.

Na het borrelen en bijkletsen is het tegen 18 uur tijd voor het buffet. Dit jaar is gekozen voor een heerlijk stampotbuffet van Slagerij Van Eik.

Hieronder een foto-impressie van Kea van der Meulen.

 

 

Geplaatst in: De Waln

Geef een reactie