Nieuw bedrijf: Fokadette Fashion

 

Op de jaarvergadering van 20 januari hebben de Vrouwen van Nu, afdeling Bakkeveen afscheid genomen van hun voorzitter Fokje Hoogeveen en hun notuliste Odette Kamminga

Omdat de leden bang waren, dat beide dames na vanavond in een diep gat zouden vallen, hebben zij daar een creatieve oplossing voor gezocht. Ze hebben geprobeerd een invulling te kunnen vinden voor hun dagelijks leven vanaf 20 januari 2011. En daar zijn wij wonderwel in geslaagd!

Iedereen herinnert zich nog wel de beurs Voor de vrouw- Door de vrouw, die in november jongstleden in Dúndelle werd gepresenteerd. Een enorme variatie aan ondernemingen hebben we daar kunnen bewonderen. Toch zijn de Vrouwen van Nu zo vrij geweest om de afgelopen tijd hun energie te steken in de oprichting van nog een nieuw bedrijf. Een bedrijf waarbinnen Fokje Hoogeveen en Odette Kamminga nu en in de toekomst, volop met hun talenten zullen kunnen woekeren.

Een bedrijf dat eigentijdse kleding voor de Bakkeveense vrouw zal produceren.

Maarrrrrrrrrrrrrrrrrr dat zich eveneens bezighoudt met creëren en verzorgen van gedurfde kapsels.

Kortom: een onderneming die voor ons dorp Bakkeveen, een verrijking mag worden genoemd. De naam van dit bedrijf zal zijn: FOKADETTE FASHION .

Om het de dames Hoogeveen en Kamminga gemakkelijk te maken hadden de leden alvast een aantal werknemers in dienst genomen. En……. het is hen gelukt om met elkaar voor de Jaarvergadering van 20 januari 2011, een korte modeshow samen te stellen!!!!!

Wilt u kennis maken met Fokadette Fashion? Klik HIER

Petra de Jong

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie