Sinterklaas op bezoek bij Betrouwen

Vrijdag was het de beurt aan de kinderen van Betrouwen . Nadat Sinterklaas donderdag bij de kinderen van de Oanrin was geweest en de peutertjes had  ontmoet in de bos achter de Slotplaats was het nu echt tijd voor alle kinderen van Betrouwen. S’morgens rond 9 uur werd Sinterklaas samen met zijn Pieten op gehaald van zijn tijdelijke logeeradres in de Slotplaats. Bea had haar cabrio even ter beschikking gestleld en heeft  Sinterklaas daar in na school gebracht de Pieten mochten de bak fiest even lenen van kidsvilla. Bij school stonden alle kinderen en leerkrachten al te wachten op hun komst. Sinterklaas ging eerst even alle kinderen begroeten en werd daarna door juf Nelleke van harte welkom geheten. Toen met elkaar lekker na binnen waar een hele gezellige ochtend  volgde. Om kwart voor 12 nam Sinterklaas en zijn Pieten afscheid van alle kinderen en ging te voet terug richting zijn logeeradres waar Sinterklaas nog tot 5 december slaapt

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

3 reacties op “Sinterklaas op bezoek bij Betrouwen

 1. +++++ zegt:

  Dank u Sinterklaasje!
  Weer een pracht bezoek…
  ps: Koud he?

 2. Sinterklaas zegt:

  Graag gedaan hoor, +++++.
  Ook wij hebben zeer van het bezoekje genoten!
  P.S.: lekker fris vandaag, ja.
  P.P.S.: Mooie plaatjes, meneer de plaatjesmaker!

 3. naomi en marlies zegt:

  leuke foto’s
  groetjes aan de pieten en sinterklaas

  groetjes naomi en marlies

Geef een reactie