Sinterklaas bij de peutertjes in de Slotplaats

Nadat Sinterklaas bij de Oanrin was geweest was het tijd voor de peutertjes van de peuterspeelschool de Dûnkabouters. Dit werd net als andere jaren in de Slotplaats gevierd. En wat was nou het mooie Sinterklaas was eerst deze morgen op de Oanrin geweest en dus steeds binnen gezeten dat Sinterklaas wilde wel even een blokje om in de bossen achter de Slotplaats en wie komt hij daar tegen tijdens zijn wandeling juf Willie met de peutertjes die waren al aan het zoeken waar Sinterklaas nu was. Ze hadden al een tijdje in de Slotplaats gewacht maar hij kwam maar niet terug van zijn wandeling dus hebben ze maar even gezocht en gelukkig was Sinterklaas net weer op weg naar de Slotplaats. Waar toen ook nog even gezellig met elkaar werd feest gevierd

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

Geef een reactie