Kinderen van de Bosk knutselen samen met zwarte Piet

Zaterdag morgen was het een drukte van belang op de buurtvereniging De Bosk. Wat was er aan de hand. Het bestuur van de De Bosk had aan Sinterklaas gevraagd of de knutsel Piet wel met de kinderen van De Bosk samen mocht knutselen. Nou en dat mocht natuurlijk wel van Sinterklaas, zelfs in deze zo drukke tijd zorgt Sinterklaas daar altijd voor . Om 10.00 uur stonden er al heel wat kinderen te wachten en daar was hij dan de knutsel Piet. Ze gingen met elkaar naar de Dunhoeke waar lekker werd geknutseld.

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

1 reactie op “Kinderen van de Bosk knutselen samen met zwarte Piet

  1. Huub zegt:

    Wat een mooie reportage’s van alle Sinterklaasfeesten,ik denk dat alle kinderen van Bakkeveen enorm genoten hebben.
    Sinterklaas kan tevreden terug kijken en komt volgend jaar vast weer naar Bakkeveen.

Geef een reactie