Kerstmarkt: it giet oan (met digitale krant!)

Beste bewoners van Bakkeveen,

[update 6 december] Nu met kerstkrant. Grote kans dat je de kerstkrant niet hebt ontvangen !  Geen nood: klik hier voor de digitale versie (pdf-formaat).

 

Het is bijna zo ver! Na maanden van voorbereiding zal op 11 december de eerste echte kerstmarkt van Bakkeveen plaatsvinden op het Plaza plein!

Bij deze kerstmarkt blijft het niet alleen bij een diverse verzameling kerstkramen (26 stuks) ! Hiernaast zullen er workshops plaatsvinden in het Plaza restaurant en op het grasveld. Tevens zal er een kerstman aanwezig zijn die er niet moeilijk over doet om met u of uw kinderen op de foto te gaan. Dit alles zal begeleid worden door een spetterend optreden van onze DJ’s en de Dunsjongers. Het optreden van de Dunsjongers zal beginnen om 19.00.

Op dit moment worden wij al geholpen door een flink aantal fantastische vrijwilligers, maar toch zouden we het op prijs stellen als er nog mensen zouden zijn die ’s ochtends willen helpen met het opbouwen. Mocht u hier interesse voor hebben, dan kunt u een mailtje sturen naar het volgende adres: [email protected] .

Wij hopen u volgende week zaterdag te kunnen begroeten!

Vriendelijke kerstgroeten,

Arjan Zijlstra en Joey Witte.
 

Geplaatst in: Kerstmarkt

1 reactie op “Kerstmarkt: it giet oan (met digitale krant!)

  1. Luus zegt:

    Leuk ! Hoe laat begint het ?

Geef een reactie