Kerstmarkt: de organisatie

Beste vrijwilligers,

nu de stofwolken weer zijn opgeklaard na de eerste kerstmarkt van Bakkeveen, is voor ons het moment gekomen om aandacht te besteden aan het proces dat voorafgegaan is ter voorbereiding van dit kerstfeest.

Want wat vaak wel eens vergeten wordt, is dat er flink wat energie in de voorbereiding van een dergelijk evenement gestoken wordt. Ondergetekenden hebben sinds april talloze uren gestoken in het bedenken en organiseren van de kerstmarkt. Met zijn tweeën zijn we een heel eind gekomen, maar toch was het niet mogelijk geweest dit alles op te zetten zonder de hulp van een aantal fantastische vrijwilligers!

Wij als organisatie hebben inmiddels enige ervaring opgedaan met het organiseren van evenementen, echter zijn er een aantal gebieden waarvan wij kennis ontberen, waardoor wij hulp nodig hadden van vrijwilligers.

Om deze reden willen we om te beginnen de mensen bedanken die ons hebben geholpen met het timmerwerk en het aanleggen van de elektrische voorzieningen. Verder was het niet mogelijk geweest om deze kerstmarkt op te zetten als het terrein, de kerstbomen en kerstdecoratie niet ter beschikking waren gesteld, hiervoor is onze dank groot!

Ook met het opbouwen en afbreken van de verschillende onderdelen van de kerstmarkt hebben we hulp gehad van een gigantische groep mensen die bereid waren hun handen even uit de mouwen te steken. Door hun hulp werden er binnen enkele ogenblikken 29 kraampjes opgebouwd en waren deze later op de avond ook weer heel rap weggewerkt.

En wat te denken van onze hulp tijdens de kerstmarkt zelf! Dankzij de chirurgische precisie van onze poffertjesbakker, de warme glimlach van ons barpersoneel en de hartelijke gastvrijheid van de gastvrouwen is deze kerstmarkt precies geworden wat wij ervan gehoopt hadden!

Daarom willen we iedereen die ons heeft geholpen ontzettend bedanken!

Groeten,
Joey Witte en Arjan Zijlstra
Jawz Events
 

Geplaatst in: Kerstmarkt

1 reactie op “Kerstmarkt: de organisatie

  1. Jitte zegt:

    Goed gedaan mannen! Leuk initiatief, goeie uitvoering, voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie