Kerst Sing In

Een buitengewoon sfeervolle Kerstsingin vond plaats in de Mande in Bakkeveen, waar het dorpskoor de Dúnsjongers, de zangroep  o.b.s. “De Oanrin”, het school orkest c.b.s. “Betrouwen”, zanggroep “De Mande” en de zanggroep “MusiSen” hun beste beentje voor zetten, en het aanwezige publiek kostelijk amuseerden. Tot slot werd gezamenlijk “Ere zij God” gezongen. 
Daarnaast was er nog een mini Kerstmarkt georganiseerd m.m.v. World Servants groep Bakkeveen, Het Achter-Om-winkeltje van Hilly Veenstra en Baukje Zwart. Koffie, glühwein, cake en kerstkransen maakten de sfeer compleet.En het bleef nog lang gezellig……
 

Onderstaand een aantal sfeerindrukken.

De andere foto’s kunt u vinden door HIER te klikken

(Inmiddels zijn alle foto’s geplaatst).

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie