Donderdag: The Voice Of Bakkeveen

Donderdagavond 30 december is het feest voor iedereen! Wij, de vrienden van de daghap, horen wel eens vragen of the Voice of Bakkeveen een feest louter en alleen voor de vrienden van de daghap is. Het antwoord kunnen we in negen letters en één leesteken formuleren: NEEEEEEEE!

The Voice van Bakkeveen is een pret en lol feest voor iedereen! Of je kunt zingen of niet kunt zingen, wel eens stamppot hebt gegeten of niet, kom allemaal langs! Want feest in Bakkeveen met zingen enzo is leuk!

DUS: The Voice of Bakkveen, 30 december voor iedereen! Wij zouden het uitermate gezellig vinden als je langs komt. Ennnnnnnnnnnnnnnnnnnn verkleed je als je idool, want dat is gezellig.

Geplaatst in: Gewoon De Brink

2 reacties op “Donderdag: The Voice Of Bakkeveen

  1. peter zegt:

    sytze iets voor jou

  2. sytze zegt:

    Peter, Kunnen we geen duo vormen zoals Nick en Simon?

Geef een reactie