Jaarlijks uitje van de vrijwilligers van het T.I.P

Woensdag 15 september hadden we weer ons jaarlijks terugkerend uitje van het T.I.P.. We gaan dit jaar naar de stad Groningen. Onze eerste bestemming is de drie gezusters een café op de Grote markt daar drinken we koffie met Gronigerkoek erbij. Als de koffie op is gaan we beginnen aan een stadswandeling onder leiding van een gids wat zeer indrukwekkend was. Na de stads wandeling gaan we weer naar de drie gezusters en eten hier een heerlijk broodje. Daarna gaan we richting het universiteit museum waar een expositie is van binnenste buiten wat zeer leerzaam was. Verder kregen we toen de vrije hand en konden zelf op eigen gelegenheid nog even de stad in. Om 17.00 uur weer verzamelen op de Grote markt en met de citybus weer richting de auto’s. Toen weer in de auto en richting het Leekstermeer waar we bij Cnossen heerlijk hebben gegeten. We hebben weer een hele mooie dag gehad met gelukkig heel mooi weer. Eppie en Michiel heel erg bedankt voor het organiseren van deze mooie dag.

 

Geplaatst in: TIP-Bakkeveen

Geef een reactie